طرز تهیه چیپس خانگی ساده
به گزارش وبلاگ دانلود سرا، چیپس یک میان وعده خوش مزه و پرطرفدار است که در میان پیر و جوان در سراسر جهان هواخواهان بسیاری دارد. برای تهیه این میان وعده، مواد مختلفی استفاده می گردد که می توان آن را با طعم های متنوع سبزیجات، ادویه ها، پنیرها و طعم دهنده ها تهیه کرد.
بااین حال اگر می خواهید از این میان وعده خوشمزه به شکلی سالم بهره ببرید، خوب است با این طرز تهیه چیپس آشنا شوید. در این طرز تهیه چیپس، شما می توانید به راحتی یک چیپس خانگی ترد و سالم تهیه کنید؛ بنابراین باتوجه به شیوه پخت سالم تر، روش طبخ خانگی می تواند انتخاب مطمئن تر و سلامت تری باشد. به همین علت، در ادامه 3 طرز تهیه چیپس خانگی ترد و خوش مزه را توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه چیپس خانگی با فر در 30 دقیقه
مواد لازم
- سیب زمینی 450 گرم (3 الی 4 عدد)
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه
بی شک درست کردن چیپس سیب زمینی خانگی در فر از سلامت بیشتری برخوردار است. بنابراین برای درست کردن این میان وعده، روش های زیر را طی کنید.
- فر را در دمای 232 درجه سانتی گراد گرم کنید و یک ورقه کاغذی بزرگ مخصوص پخت را با یاری اسپری، آغشته به روغن کنید.
- در یک کاسه بزرگ، برش های سیب زمینی را به همراه روغن زیتون و نمک مخلوط کنید تا مواد کاملا یک دست شوند. ورقه های سیب زمینی را به صورت یک لایه روی ورق پخت پخش کنید.
- برش های سیب زمینی را در فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا پخته گردد. در این زمان چیپس ها به رنگ طلایی بسیار روشن درمی آیند و ترد می شوند. توجه داشته باشید که برش های سیب زمینی، قهوه ای نشوند.
- در انتها اجازه دهید چیپس ها کاملا خنک شوند. سپس آن را سرو و نوش جان کنید.
طرز تهیه چیپس خانگی فنری برای 4 نفر
مواد لازم
- سیب زمینی4 عدد
- سیخ چوبی 4 عدد
- نمک ½ قاشق چای خوری
- فلفل ¼ قاشق چای خوری
- کره 50 گرم (ذوب شده)
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- پنیر پارمزان 50 گرم
طرز تهیه
به جای خرید چیپس های پرنمک و چرب صنعتی، می توانید سیب زمینی سالم تری را روی سیخ های چوبی درست کنید. با استفاده از این شیوه طبخ، می توانید بچه ها خود را سرگرم و در مقابل از سلامتی آن ها محافظت کنید.
- در ابتدای این طرز تهیه، فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
- سیخ های چوبی را حدود 10 دقیقه داخل آب قرار دهید. در مرحله بعد، هر سیخ را از یک سر سیب زمینی به داخل فرو و به آهستگی از سر دیگر آن خارج کنید.
- با استفاده از چاقو، از ابتدای سیب زمینی تا انتهای آن را در جهت عقربه های ساعت و به صورت ممتد برش دهید و در آخر برش ها را از هم باز کنید تا حالت فنری به خود گیرند.
- می توانید سیب زمینی را داخل روغن و درون تابه به مدت 10 دقیقه سرخ کنید.
- برای پخت سیب زمینی ها داخل فر، ابتدا ظرف مخصوص فرتان را انتخاب کنید. سپس به یاری فرچه یا قاشق، کمی روغن یا کره روی سیب زمینی ها بمالید و در انتها نمک، فلفل و اندازهی ادویه روی آن بپاشید.
- در این مرحله، سیب زمینی ها را به اندازه 30 الی 40 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا زمانی که طلایی رنگ شوند. پس از پخته شدن کامل سیب زمینی ها، آن ها را بیرون بیاورید و با اندازهی پنیر پارمزان آن ها را تزیین و سپس سرو کنید.
طرز تهیه چیپس خانگی در روغن
مواد لازم
- سیب زمینی 4 عدد میانه (پوست کنده و نازک برش داده شده)
- نمک 3 قاشق غذاخوری
- روغن به اندازه لازم (برای سرخ کردن عمیق)
طرز تهیه
درست کردن چیپس سیب زمینی با استفاده از این طرز تهیه، سرگرم کننده و آسان است. بنابراین برای آغاز کار:
- ورقه های سیب زمینی را درون یک کاسه بزرگ آب سرد قرار دهید. آن ها را بشویید و آبکشی کنید. سپس ظرف را دوباره با آب، پر و نمک را اضافه کنید.
- در این مرحله صبر کنید تا سیب زمینی ها حداقل 30 دقیقه در آب نمک خیس بخورند. سپس سیب زمینی ها را آب کش کنید و برای مرتبه دوم آب سیب زمینی ها را تخلیه کنید.
- روغن را تا 365 درجه فارنهایت (185 درجه سانتی گراد) گرم کنید و برش های سیب زمینی را به صورت دسته های کوچک سرخ کنید.
- پس از طلایی شدن، آن ها را روی حوله های کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن ها خارج گردد. درنهایت، می توانید با پاشیدن نمک بیشتر روی چیپس ها، آن ها را نمکی تر کنید.
فوت آخر در طرز تهیه چیپس خانگی
درست کردن چیپس سیب زمینی، با استفاده از هر 3 طرز تهیه چیپس خانگی فوق، به آسانی و در کم ترین زمان انجام می گردد. بااین حال بهتر است یک سری نکات را رعایت کنید تا زمان و انرژی شما هدر نرود.
- در تهیه این خوراکی از مواد نگه دارنده استفاده نمی گردد، بنابراین بهتر است به محض پخت سرو گردد.
- ضخامت چیپس ها را می توانید به دلخواه خودتان کم و زیاد کنید.
- برای سرخ کردن سیب زمینی ها می توانید از روغن زیتون هم بهره ببرید؛ چراکه چربی ترانس پایین تری دارد و به شما ضرر نمی رساند.
- اگر می خواهید چیپس خانگی شما رژیمی باشد، بهتر است آن را تنوری کنید.
- درصورت علاقه به مصرف چیپس تند فلفلی می توانید پس از داغ شدن روغن، فلفل قرمز یا سیاه داخل آن بریزید و سپس سیب زمینی ها را اضافه کنید.
- به هیچ عنوان از روغن خوراکی برای سرخ کردن سیب زمینی ها استفاده نکنید، چراکه بافتی نرم به خود می گیرند.