طرز تهیه پلوی سنتی فرانسوی؛ خوشمزه و مجلسی

به گزارش وبلاگ دانلود سرا، پلوی سنتی فرانسوی از جمله غذاهای خوشمزه ای است که البته درست کردن آن کمی زحمت دارد. این غذا برای مهمانی ها هم مناسب است. زیرا هم طعم شیرین و خوبی دارد و هم ظاهرش زیبا و رنگارنگ است.

طرز تهیه پلوی سنتی فرانسوی؛ خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای پلوی سنتی فرانسوی:

هویج تازه (رنده شده) - 3 عدد

برنج - 4 پیمانه

نخود فرنگی - 150 گرم

کشمش - یک پیمانه

پیاز عظیم خرد شده - 2 عدد

مرغ - 3 تکه عظیم

هل کوبیده -یک قاشق چای خوری

ادویه - به اندازه لازم

رب گوجه فرنگی -6 قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن - به اندازه لازم

دستور پخت پلوی سنتی فرانسوی

1- در ابتدا تکه های مرغ را سرخ می کنیم و جدا می گذاریم.

2- پیاز را جدا سرخ می کنیم.

3- برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد خیس می کنیم و سپس آن را هم می جوشانیم و در آبکش می ریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.

4- سپس در ظرفی عظیم پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگی و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه می کنیم و در آخر کار برنج آبکش شده را هم به آن می افزاییم و همه را خوب مخلوط می کنیم و با حرارت کم می گذاریم تا دم بکشد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه پلوی سنتی فرانسوی؛ خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلوی سنتی فرانسوی؛ خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید