طرز تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی برای مهمانی ها
به گزارش وبلاگ دانلود سرا، یکی از خوشمزه ترین پلوهایی که می توانید در میهمانی ها و مجالس سرو کنید، مرصع پلو است که به علت زیبایی به آن جواهر پلو هم می گویند. اما اغلب عاشقان مرصع پلو فکر می نمایند تهیه آن آنقدر سخت است که بهتر است اضافه کردنش به منوی مهمانی شان را فراموش نمایند و سراغ یک غذای ساده تر بروند. تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی شاید کمی وقت گیر باشد، اما مطمئنا ساده تر از چیزی است که فکرش را می کردید. ما در این مطلب برترین روش پخت این غذای ایرانی پرطرفدار را با شما درمیان می گذاریم. با طرز تهیه مرصع پلو مجلسی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مرصع پلوی مجلسی
- برنج ایرانی یک کیلوگرم
- فیله مرغ یک کیلوگرم
- پیاز میانه خرد شده دو عدد
- کشمش پلوئی 100 گرم
- زرشک 150 گرم
- خلال بادام 100 گرم
- خلال پسته 100 گرم
- کره به اندازه لازم
- خلال پوست پرتقال دو لیوان
- پودر هل یک قاشق چای خوری
- زعفران دم نموده سه قاشق غذاخوری
- آب یک لیوان
- نمک یک قاشق چای خوری
- زردچوبه یک قاشق چای خوری
- شکر سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرصع پلو با مرغ مجلسی
مرحله اول
مثل همواره قبل از هر کاری باید برنج را خیس کنید تا بعدا خوب دم بکشد و قد دانه هایش بلند گردد. پس ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید و سپس حدود دو تا سه ساعت خیس کنید.
مرحله دوم
پیاز را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. نصف کره را داخل تابه بیندازید و با پیاز تفت دهید. فیله های مرغ را اضافه نموده و تفت دهید. کمی زردچوبه هم اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، یک لیوان آب را اضافه کنید و در قابلمه یا تابه را بگذارید تا فیله ها به مدت 10 تا 15 دقیقه مغز پخت شوند. بعد از پخته شدن فیله ها، یک قاشق غذاخوری از زعفران دم نموده را روی فیله ها بریزید.
مرحله سوم
یک تابه بردارید و مابقی کره را داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. زرشک و کشمش را اضافه نموده و تفت دهید. حین تفت دادن اندازهی شکر هم اضافه کنید. تابه را خالی کنید و مجددا خلال پوست پرتقال را با به جای مانده شکر تفت دهید. خلال بادام و پسته را همراه پودر هل اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم گردد.
مرحله چهارم
در این فاصله یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. برنج را داخل آب جوش بریزید و بسته به نوع برنج تان بعد از چند دقیقه آبکش کنید. برنج را دم بگذارید.
مرحله پنجم
وقتی برنج دم کشید، داخل یک دیس سرو کنید. اندازهی از برنج را با به جای مانده زعفران مخلوط کنید. برنج زعفرانی را با باقی مواد با هر طرحی که دوست دارید روی برنج بریزید. فیله های مرغ را هم کنار دیس بچینید و روی برنج را مثل شیرین پلو آنطور که دوست دارید با موادی آماده نموده اید تزیین کنید. مرصع پلو خوشمزه شما آماده است.
منبع: کتاب کاله