طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی مخصوص ایام عید
به گزارش وبلاگ دانلود سرا، شیرینی کشمشی بین ایرانی ها بسیار پرطرفدار است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می گردد. این شیرینی برای ایام نوروز هم مناسب است.
به گزارش وبلاگ دانلود سرا، تهیه شیرینی کشمشی در خانه چندان سخت نیست. این شیرینی خوشمزه را طبق سلیقه خودتان به صورت نرم یا خشک بپزید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی
آرد قنادی: 290 گرم (2 لیوان)
کشمش: 100 گرم (نصف لیوان)
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: نوک قاشق مرباخوری
کره: 150 گرم
پودر قند: 250 گرم (1.5 لیوان)
طرز تهیه شیرینی کشمشی
1. ابتدا کره را از یخچال بیرون بیاورید تا با دمای محیط نرم گردد. سپس کره را در یک ظرف مناسب با پودر قند و اسانس وانیل مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید. تا مخلوط یک دست و کرم رنگی به دست بیاید.
توجه کنید که به جای کره می توانید از روغن جامد بهره ببرید ولی طعم و مزه کره این شیرینی را خوشمزه تر می نماید.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا تخم مرغ با مواد خوب مخلوط گردد. سپس دو مرتبه آرد را الک کنید. آرد را کم کم اضافه کنید. به دلخواه می توانید یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر به مواد فوق اضافه و با آرد مخلوط کنید.
3. فر را روشن کنید و روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس کشمش را اضافه کنید. کشمش را از قبل تمیز کنید و 30 دقیقه در آب بخیسانید تا نرم و تمیز گردد. سپس آبکش کنید.
4. کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و مواد شیرینی را در قیف بریزید. به مقدار یک گردو از مواد روی کاغذ روغنی با فاصله بریزید. شیرینی ها باید با فاصله از هم روی سینی فر قرار بگیرند، چون هنگام پخت باز می شوند و جای بیشتری احتیاج دارند.
5. سینی را در فر قرار دهید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه بعد شیرینی ها پخته شوند. اگر لبه های شیرینی طلایی شده باشند، آماده هستند. در این حالت سینی را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند.
منبع: همشهری آنلاین