سیب زمینی و تخم مرغ با سس پنیر
به گزارش وبلاگ دانلود سرا، این یک صبحانه کامل است که تا وقت ناهار شما را سیر و پر نگه می دارد.
- تعداد: 8 تا 12 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
- زمان پخت: 55 دقیقه
مواد لازم
- یک عدد پیاز میانه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری کره
- 4 قاشق چایخوری آرد کامل
- 1.5 پیمانه شیر
- 225 گرم پنیر چدار رنده شده
- 1400 گرم سیب زمینی خرد شده
- 1.5 پیمانه بروکلی خرد شده
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 8 عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری شیر
- 6 ورق ژامبون سرخ شده
- یک عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک شیرجوش میانه پیاز را داخل کره روی حرارت میانه حدود 4 دقیقه تفت دهید تا سبک گردد. به تدریج آرد، نصف قاشق غذاخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس شیر را اضافه کنید تا مواد غلیظ گردد و حباب روی آنها ایجاد گردد. در آخر نیز پنیر را اضفه کنید تا آب گردد.
2- در یک پیرکس یک لایه سیب زمینی بریزید و روی آن سس پنیر بریزید. سپس آن را حدود 55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها برشته شوند.
3- در یک تابه بزرگ، بروکلی ها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، آب، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را هم بزنید. سپس آنها را روی بروکلی ها بریزید. بدون اینکه هم بزنید اجازه دهید چند دقیقه بپزد. روی آنها ژامبون ها و گوجه فرنگی خرد شده را بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 421
- چربی: 22 گرم
- کلسترول: 259 میلی گرم
- کربوهیدرات: 36 گرم
- فیبر: 3 گرم
- سدیم: 708 میلی گرم
- پتاسیم: 837 میلی گرم
- کلسیم:313 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم