نکات خرید یخچال دست دوم که باید حتماً بدانید
به گزارش وبلاگ دانلود سرا، خرید یخچال دست دوم اگرچه معایب خاص خود را دارد و لزوماً توصیه نمی گردد، اما گاهی اوقات به علت بودجه کم می تواند برترین راه چاره موجود باشد. پس مهم است که به نکات خرید یخچال دست دوم توجه ویژه داشته باشید. به مانند خرید هر وسیله کار نموده دیگری، شما باید آنالیز همه جانبه ای نسبت به یخچال مورد نظر خود داشته باشید.

به همین علت، در این مقاله به فوت و فن خرید یخچال دست دو می پردازیم تا به شما یاری کنیم تا محصول مناسبی را بخرید. بعلاوه بعد از اینکه پیروز شدید و یخچال خود را تهیه کردید، می توانید به یاری اپلیکیشن وبلاگ دانلود سرا مواد غذایی مورد احتیاج خود را بخرید و در یخچال قرار دهید.
نکات خرید یخچال دست دوم و کارنموده
در زیر به 6 نکته از مهم ترین نکات خرید یخچال دست دوم اشاره می کنیم:
1- فضای خود را میزان گیری کنید
مطمئن شوید که یخچال مناسب است یا خیر. ابتدا طول و عرض منطقه ای که یخچال تازه خود را در آن قرار می دهید، میزان گیری کنید. این امر به ویژه هنگام خرید یک یخچال استفاده شده بسیار مهم است زیرا معمولاً خرید شما قابل بازگشت نیست. برای اینکه این یخچال به درستی کار کند و شما بتوانید مواد غذایی مورد احتیاج خود را به راحتی از آن بردارید، یخچال باید حداقل 10 سانتیمتر از کناره ها فاصله داشته باشید. پس ابتدا فضای خود را میزان بگیرید و سپس در پی ابعاد مناسب یخچال باشید.
2- محدوده قیمت خود را معین کنید
یخچال های دست دوم بسته به سن، ساخت و مدل، دارای طیف قیمتی بسیار متنوعی هستند. محدوده قیمتی را تنظیم کنید و فقط به مدل هایی که در بازه قیمتی شما هستند، توجه کنید. همه بستگی به کیفیتی دارد که شما در پی آن هستید. یک یخچال 10 ساله قطعاً قیمت کمتری نسبت به 2 ساله دارد و نسبت به سن از کیفیت پایین تری برخوردار است. پس بودجه مورد نظر شما معین نماینده سن، سال ساخت و کیفیت کلی یخچال خواهد بود.
3- تحقیقات لازم را انجام دهید
قبل از خرید، به وسیله وبسایت ها که لوازم خانگی را آنالیز می نمایند، کمی تحقیق آنلاین انجام دهید. بعضی از فراوری نمایندگان کالاهای قابل اعتمادتری نسبت به سایرین فراوری می نمایند، بنابراین آنالیز کنید که چه نوع تعمیرات، هزینه های عملیاتی و تجربیاتی را صاحبان و کارشناسان در خصوص یخچال های مختلف گزارش می دهند. پس مهم است در خصوص مدل، برند و ویژگی های یخچال مورد نظر خود تحقیق کنید.
4- منابع خرید یخچال دست دوم را جستجو کنید
یخچال های مستعمل همه جا هستند، وقتی که آغاز به جستجو کنید. بعضی از منابع می توانند شامل موارد زیر باشند:
- بخش آگهی روزانه های سراسری کشور
- سایت ها و شبکه های اجتماعی فروش وسائل دست دوم
- فروشگاه های فیزیکی لوازم خانگی دست دوم
- مراکز و بورس فروش لوازم خانگی در هر شهر
- خرید یخچال از دوستان، آشنایان و همسایگان در زمان جابجایی یا بازسازی آشپزخانه
نکات خرید یخچال دست دوم: هنگامی که یخچالی را پیدا کردید که با میزان، قیمت و مشخصات مدل مورد نظر شما مطابقت دارد، وقت آن است که با فروشنده تماس بگیرید.
5- سؤال بپرسید
فهرستی از سؤالات را تهیه کنید تا از فروشنده در خصوص یخچال دست دوم بپرسید. باید بتوانید درک کنید که آیا دستگاه برای احتیاجهای شما مناسب است یا خیر. قبل از معین قرار دیدار برای تماشا حضوری یخچال، باید بعضی از سؤالات به وسیله تلفن، پیغام متنی یا ایمیل پرسیده شوند. سوالات زیر را در نظر بگیرید:
چرا این یخچال را می فروشید؟
پاسخ به این سؤال چیزهای زیادی به شما خواهد گفت. این پرسش می تواند نشان دهنده این باشد که آیا فروشنده به علت یک ایراد خاص، یخچال را می فروشد یا اینکه قصد عوض کردن خانه یا مهاجرت به کشور دیگری را دارد.
آیا یخچال مشکل خاصی دارد؟
بیشتر مردم در خصوص هر نقص یا مسئله ای صادق خواهند بود و سپس می توانید تصمیم بگیرید که آیا یخچال مورد نظر چیزی است که می توانید از آن بهره ببرید یا احتیاج به تعمیر دارد. حتماً خودتان هر قسمت یخچال اعم از موتور، قسمت های برقی و بدنه یخچال را آنالیز کنید.
آیا یخچال را از کسی خریداری نموده اید؟
از فروشنده بپرسید آیا خودش نیز یخچال را به صورت دست دوم خریداری نموده است، اگر پاسخ منفی است از او فاکتور فروش را بخواهید. پیشنهاد می کنیم از خرید محصولی که چند بار خریداری شده است، اجتناب کنید.
امکانش است مشخصات بیشتری از محصول بفرستید؟
امیدواریم تبلیغی که در آن یک یخچال را مشاهده کردید، عکسی از داخل و خارج از آن منتشر نموده باشد. اگر نه، در خصوص رنگ، شرایط، قفسه ها و باکس های ذخیره سازی بپرسید تا ارزیابی کنید که آیا احتیاجهای شما را برآورده می نماید یا خیر.
6- یخچال را آنالیز کنید
وقتی جستجوی خود را به چند مدل یخچال محدود کردید، زمان آن فرا رسیده است که شخصاً از هر کدام از یخچال ها بازدید کنید. برای انجام یک بازرسی کامل آماده باشید و اگر بتوانید دوست یا عضوی از خانواده را همراه خود بیاورید، خیلی بهتر است. در ادامه مواردی وجود دارند که باید در پی آنها باشید:
- سن: یخچالی که بیش از یک دهه از عمرش می گذرد، احتمالاً خیلی قدیمی است. این وسایل آنقدر که شما می خواهید، کارآمد نیستند. یکی از نکات خرید یخچال دست دوم این است که در پی یخچال با سن کم باشید.
- سردی: در صورت امکان، دمای داخلی فریزر و یخچال را آنالیز کنید. برای جلوگیری از فاسد شدن غذا، دمای داخل یخچال باید به ترتیب صفر و 3 درجه سانتیگراد باشند.
- بو: هنگامی که بوی ناخوشایندی در یک یخچال به مشام می رسد، خلاص شدن آن بسیار سخت است، بنابراین قبل از خرید یخچال را بو کنید.
- مهر و موم درب: برای تست مهر و موم محکم، یک تکه کاغذ را بین درب بسته و یخچال قرار دهید. اگر مهر و موم باکیفیت است، کاغذ باید به سختی از درب بیرون بیاید. در غیر این صورت مهر و موم مشکل دارد.
کلام آخر
خرید یخچال فریزر کارنموده می تواند راهی مؤثر برای به دست آوردن یکی از ضروری ترین لوازم آشپزخانه باشد و بعلاوه باعث می گردد بتوانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید. وقتی نکات خرید یخچال دست دوم که در بالا توضیح داده شد را پیروی کردید، پیدا کردن برترین یخچال برای شما بسیار آسان خواهد شد. از قلم نیاندازید، شما همواره می توانید بر سر قیمت مذاکره کنید. بنابراین در پی فروشندگانی باشید که رفتار درستی دارند و جوابگوی سؤالات شما هستند. احتمالاً فروشنده ای که پاسخ درستی نمی دهد، وسیله اش بی کیفیت بوده و مشکل خاصی دارد.
در این مطلب از وبلاگ دانلود سرا به آنالیز نکات خرید یخچال دست دوم پرداختیم. بعد از آنالیز این نکات، بهتر است بدانید که می توانید برای تهیه مایحتاج درون یخچال، به وسیله سایت یا اپلیکیشن وبلاگ دانلود سرا به صورت کاملاً حضوری خرید خود را انجام دهید.
منبع: اسنپ مارکت